Як тернополянка влаштувала “свято” гінекологу

Поділитися

Сьогодні вранці у тернопільській маршрутці №15, що їде з Кривоноса до Центру,  було весело як ніколи. Пасажири вже знають за роки поїздок на роботу один одного. Ну а сьогодні дві жіночки із зовнішністю “ринкової засмаги” розповідали свої враження за вихідні. Теревенили жіночки про все на світі, як раптом одна згадала що з нею трапилось на медогляді.

– Пішла я на медогляд , залишилося тільки гінеколога пройти . І тут у них обід ,- почала розповідь подружка, зовсім не збавляючи тону. Ну , думаю , додому встигну збігати , якраз і помиюся . Прийшла до хати, вкусла канапку і хлепнула кави, підмилася , витерлася рушником і бігом назад , щоб черга не пройшла . Зайшла в кабінет , лягла на крісло , а лікар- чоловік каже : “О-О-О-О . Як ми сьогодні підготувалися” . Що до чого я не зрозуміла , – щиро зізнається не закомплексована тернополянка. Бігом на роботу . Вже увечері стою на кухні , а з ванни кричить дочурка : “Мама, а де рушник, який уранці тут лежав, я в нього всі свої бльостки і зірочки поклала?”.

Подружка хіхікнути не встигла, як уся чоловіча частина маршрутки зайшлася реготом. Жіночка спочатку червоніла, біля медакадемії була аж бурячкова, бо хлопи аж пирскали зо сміху. Врешті біля “зеленої церкви” вискочила, бо терпіти вже було несила.

“Презерватизація” по-тернопільськи: для чого і кому це вигідно?

Притулок біля Тернополя