Найцікавіше в українському інтернеті

Поділитися


Цього тижня Київ знову став помаранчевим. З нагоди річниці подій дві тисячі п’ятого року група невідомих активістів перефарбували напис “Київ – місто-герой” на колір наколотих апельсинів. Щоправда, народна творчість радувала водіїв на Житомирській трасі усього кілька годин – комунальники її швидко знищили.

А от у Росії приводів для радості на дорогах, здається – значно менше. Такий висновок мимоволі напрошується після перегляду наступного відео. За його допомогою газета Дейлі Мейл вирішила налякати британців російськими водіями і російськими ж дорогами. Часопис назвав тамтешню дорожню ситуацію безжалісною та нещадною. І порадив іноземцям взагалі не сідати за кермо у Росії. Менше ніж за тиждень відео зібрало понад три мільйони переглядів і продовжує гуляти інтернетом.

Наступний хіт у блогах – показує, яка непроста і сповнена небезпек служба американських вояків у таких гарячих точках як Афганістан. Очевидно, цей кліп – ще один спосіб навести жах на талібів. Власне, солдати переспівали відомий хіт “Подзвони мені будь-ласка”. Надихнули їх палкі красуні з Маямі – і військовослужбовців повторили рух в рух дівчачий кліп – мовляв, любимо, сумуємо і незабаром побачимось.
І насамкінець – мега-подія інтернету. Кореєць Псай та його хіт “Ганг-нам стайл” таки видерлися на вершину слави. Пісня зібрала неймовірні 815 мільйонів переглядів усього за 4 місяці – і стала найпопулярнішим відео, яке будь-коли з’являлося у ютьюбі. Інша гарна новина – в такий спосіб Псай, який сам називає себе некрасивим, але веселим товстуном, побив рекорд американського улюбленця підлітків Джастіна Бібера.
  Підсумки з Вахтангом Кіпіані

Мер Тернополя повстав проти рабовласників (відео)

Чому тернопільським нардепам-пенсіонерам важко жити?