Послуги служби зайнятості особам з обмеженими можливостями

Поділитися

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості знають , що люди з обмеженими можливостями, як ніхто інший потребують особливої уваги та підтримки, а тому надають їм повний комплекс послуг: здійснюють пошук роботи відповідно до рекомендацій МСЕК, наявних у особи кваліфікації та знань, з урахуванням його побажань та індивідуальних програм реабілітації, надають профінформаційні послуги щодо стану ринку праці, світу професій, попиту на певні професії і спеціальності;проводять за згодою особи індивідуальні профконсультації з використанням психодіагностичних методик для вибору виду діяльності і професії, надають психологічну підтримку.

Безробітна Ольга Г., яка має групу інвалідності, поділилася враженнями після індивідуальної профконсультації із використанням психодіагностичних методик: « Завдяки тестуванню, зрозуміла, що у мене не все так погано, як думала! Дякую за впевненість у собі!».

«Висока чи низька самооцінка – це не присуд на все життя. Все у Ваших руках! Коли хочете стати впевненими в собі, не слід боятися життя. Варто завжди пам’ятати: Ви здатні подолати будь-які перепони, якщо тільки виявите бажання та наполегливість»,- зазначають профконсультанти ТМРЦЗ.

З початку року фахівцями Тернопільського МРЦЗ було проведено за згодою осіб з обмеженими можливостями біля 150 індивідуальних професійних консультацій, в тому числі із застосуванням психодіагностичних методик.

Не треба нам ніякої будови на місці танка!!!

Тернопільські комунальники у центрі міста наробили шкоди