Продається Підволочиський приладобудівний завод

Поділитися

30 листопада 2012 року РВ ФДМУ по Тернопільській області пропонує до продажу на аукціоні об’єкт групи А державної форми власності – єдиний майновий комплекс державного підприємства „Підволочиський приладобудівний завод”.

На даний момент підприємство є економічно неактивним, виробничо-господарської діяльності не здійснює. Підприємство знаходиться за адресою: вул. Д. Галицького, 112, смт. Підволочиськ, Тернопільська область.

До складу ЄМК, який пропонується до продажу, входять: незавершене будівництво двох металевих ангарів по вул. Осипова та незавершене будівництво корпусу товарів народного споживання на вул. Зеленій в смт. Підволочиськ. Підприємство розташоване на двох земельних ділянках, загальною площею0,35 га, на які виготовлено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Початкова ціна  об’єкта з урахуванням ПДВ: 72 326,09 грн.

Останній день прийняття заяв для участі в аукціоні – 26 листопада 2012 року. Аукціон буде проведено: 30 листопада 2012 року об 11.00, за адресою: вул. Танцорова, 11, м. Тернопіль, тел.  (0352) 25-39-88.

Більш детальну інформацію щодо об’єкта аукціону та умов продажу можна отримати, звернувшись в службу з організації та проведення аукціону РВ ФДМУ по Тернопільській області за тел.  (0352) 25-39-88.

 

 

Прес-служба Регіонального відділення

Фонду державного майна України

по Тернопільській області

Архиєпископ Василій Семенюк рукоположив трьох священиків

Тернополянам за кордоном набридли брехливі українські політики