“Пропало всьо”

Поділитися

Панове опозиціонери, невже ніхто там у вас не розуміє, що допускати до мікрофону шалених тьоток із воплями “Юлі волю!”, – це поставить хрест на своїй адекватності? Невже не зрозуміло, що проблема сьогодні не в “юлиній волі”? Де актуальні гасла? Невже креатив і якийсь творчий підхід до акцій протесту радикально здох і почав смердіти?

Якщо й надалі масові акції будуть такими, як сьогодні, дозвольте привітати – “пропало всьо”.

Невже творчий підхід до акцій протесту радикально здох і почав смердіти?

Чому до людей не вийшло 10 людей, кожен із яких не проголосив чіткий і зрозумілий меседж?! Де чіткий, узгоджений план подальших дій? Якого біса в 15:00 партійний піпл із незворушним обличчя почав згортати прапори і валити (прапори УДАРу)? Погодинна оплата праці? І це згортання просто на травичці в 20 метрах від “Беркута”. “Батьківщина” взагалі почала йти, не згортаючи вудочок!

Там хтось клепку має, чи ні? Де розроблені символи, що мусять стати втіленням протестного настрою? Чому масово не тролять присутніх мєнтів?

Якщо є плани на масовий протест, то почніть нарешті працювати над його механікою… Бо Янукович зробив для масового протесту більше, аніж уся опозиція разом узята… Сумно…

Віталій Гайдукевич

У Борисполі СБУ затримала тернополянина- організатора каналу торгівлі людьми, який переправляв за кордон двох завербованих ним громадян України для вилучення у них нирок

Тернопільська інтернет-газета “Про все” пропонує усім кандидатам в нардепи прозвітувати