Прихистив “мобільного” крадія

Поділитися
    За скоєння крадіжки працівники Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ затримали 51-річного жителя обласного центру. Чоловік поцупив два мобільних телефони з помешкання знайомого.

Минуло лише декілька місяців, як 51-річний тернополянин достроково звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за шахрайство. Та життя на волі якось не склалося. Виною усьому – надмірна пристрасть до спиртного.
Щоправда, на початках оселився у сестри та влаштувався таксистом. Та це тривало не довго. Чоловік все частіше заглядав у чарку. Так і роботу втратив, і житло. Прихисток знайшов у знайомого. Та його гостинності не оцінив. Одного дня викрав мобільний телефон у чоловіка, який завітав в гості до власника квартири.
Виручені гроші за крадене швидко розійшлися на випивку. Наступного дня зловмисник знову навідався до свого тимчасового помешкання. Цього разу вирішив забрати свої особисті речі, та не втримався від спокуси прихопити ще й телефон господині.
Як розповів начальник сектору дільничних інспекторів Тернопільського міськвідділу міліції Іван Паньків, злодія працівники міліції затримали саме при спробі продати чужий мобільний телефон.
Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

З Пінзелевих робіт позолота зсипалась під час реставрації в Україні. Що привезуть до Бучача з Лувру?

“Дурдом” у дурдомах Тернопільщини