Сонце згасне на п’ять днів

Поділитися

— 21 грудня найдовша ніч і найкоротший день. Тоді відбудеться перехід з ери Риб в еру Водолія. Це буде глобальна зміна людської ментальності та свідомості, — каже біоенергетик зі Львова 64-річна Ольга Талалай. — Закінчиться ментальна ніч і почнеться ментальний день, адже Риби — це символ підступності й брехні. Ера Водолія — це символ честі, правди й добра. Тобто це буде кінець сучасного стану речей. Першими ознаками цього були діти-індиго, діти-кристали, які мають зовсім інший склад розуму та світогляд, ніж їхні батьки.

Що це має бути конкретно, навіть Біблія не говорить. Цього дня буде парад планет цілої галактики. Тибетські монахи говорили, що Сонце згасне десь на п’ять днів. На землі творитиметься хаос. Будуть землетруси, урагани. Можливо, падатимуть метеорити. Можуть прокинутися душі померлих і літати в цій темряві. Не працюватимуть електричні прилади, не буде ні газу, ні води. Потім почнеться світанок. Півроку буде світанкова напівтемрява. У червні вже має початися нормальний день.

Як людям пережити ці катаклізми?

— Найкраще поїхати в село. У містах багато людей, малі квартири, почнуться війни між сусідами й мародерство. У селі буде спокійніше. Треба заготовити їжі на довгий термін, води та дров.

Які наслідки будуть?

— У певній мірі це можна буде порівняти зі всесвітнім потопом, тільки іншого ґатунку. Велика частина людей загине. Виживуть підготовлені.

Чим усе закінчиться?

— Люди будуть змушені починати все спочатку, бо електроніка не працюватиме, багато механіки теж буде неробочою через відсутність електрики. Люди будуть об’єднуватися в комуни, повертатися в села. Відбудеться переосмислення всього, що було раніше. Зруйнується система капіталізму, всесвітньої злоби й боротьби заради грошей, вони стануть непотрібні. Набагато ціннішою буде їжа й тепла оселя.

gazeta.ua

Сергій Притула – збірка найкращого!

Кіт шкрябає підлогу – на вітер і завірюху, дере стіну – на негоду, лежить черевцем догори – на відлигу, згорнувся в клубочок і вткнувся писком в лапки – на мороз