Студентів Галицького коледжу вчать брехати

Поділитися

Днями у Галицькому коледжі ім. В. Чорновола відбувся круглий стіл за участю викладачів, студентів  спеціальності «Видавнича справа та редагування», львівських та тернопільських журналістів. У події також взяла участь головний державний податковий інспектор відділу взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС у Тернопільській області Інеса Мендрунь.

Студенти із зацікавленням слухали про нюанси роботи журналістів, а також про специфіку роботи у відділі взаємодії зі ЗМІ та громадськістю ДПС у Тернопільській області, активно ставили запитання щодо особливостей такої діяльності та потрібних у таких галузях професійних навиків.

В результаті зустрічі її учасники ознайомилися із стратегічними напрямами роботи державної податкової служби та новими електронними сервісами для обслуговування платників податків, головна мета яких – перетворення служби із фіскального органу в сервісну.

Зокрема, учасники круглого столу мали можливість дізнатися про центри обслуговування платників податків, безкоштовну видачу сертифікатів ключів електронного цифрового підпису, електронну звітність платників податків та сервіси, які активно готуються до запровадження – «Електронний кабінет платника податків» і «Податковий асистент».

ДПС у Тернопільській області систематично проводить подібні зустрічі із молоддю. Адже завдяки таким заходам учнівська і студентська молодь поступово усвідомлюватиме необхідність добровільної сплати громадянами податків. Також у молоді формуватиметься позитивне ставлення до праці податківців. Тож окрім круглих столів та лекцій працівники ДПС області проводять для молоді різноманітні ділові ігри, брейн-ринги, вікторини, конкурси тощо, повідомили “Про все” у  відділі взаємодії із ЗМІ та громадськістю  ДПС у Тернопільській області

У Тернополі показали “Кузькіну мать” (відео)

На Тернопільщині прокуратурою вжито заходів щодо виплати заробітної плати працівникам на загальну суму понад 1 мільйон гривень