ТОП-5 «вечірніх» робіт

Поділитися

Дело было вечером, делать было нечего…

С.Михалков

Традиційний робочий день починається о 9 ранку і закінчується до 18.00. Бувають, звісно, і форс-мажори, і термінові завдання, і «закриття періоду», коли на роботі доводиться засиджуватися, але найчастіше ми розраховуємо бути вдома, з сім’єю. А ось що робити, якщо людина – «сова» і до вечора тільки починається її продуктивний період? Або якщо ранок зайнято навчанням, вихованням дитини чи іншими потрібними справами? У таких випадках можна розглядати варіанти вечірньої роботи.

 

ТОП-5 актуальних вакансій для «сов»

 

  1. Тим, хто хоче працювати ввечері в офісі, найлегше буде знайти роботу вечірнім секретарем. Серед вимог – невеликий досвід роботи на подібній посаді (найчастіше до року) і навички роботи з офісною технікою. Обов’язки: прийом та реєстрація пошти, робота з кур’єрськими службами, прийом гостей, виконання інших доручень. Роботодавець обіцяє зарплату 3600 грн., премії, хороший колектив, офіційне працевлаштування.

 

  1. У тих, кому не до вподоби офісна робота, є можливість спробувати свої сили у викладанні, наприклад, англійської мови. Від кандидата будуть очікувати наявність досвіду роботи, в тому числі у вишах і на мовних курсах, відмінного володіння англійською мовою, а на підтвердження попросять пред’явити міжнародні сертифікати. Рівень оплати – за результатами співбесіди.

 

  1. Тих, хто не спить ночами, своїми працівниками завжди раді бачити call-центри, як на посадах операторів, або, наприклад, спеціалістів служби телефонного стягнення, так і на позиції адміністратора. В останньому випадку компанія шукає кандидата з бездоганним знанням англійської мови для підтримки клієнтів у телефонному режимі, в чаті та за допомогою електронної пошти. Роботодавець пропонує працювати як в денні, так і в нічні зміни, та підкреслює, що робота не пов’язана зі службою знайомств. Оплата на рівні 4800 грн.

 

  1. Для студентів і випускників технічних вишів завжди є можливість знайти роботу за професією, навіть якщо це вечірня робота. Багато IT-компаній узгоджують свій графік роботи з графіком замовника, в тому числі працюючи у пізній період доби. Але найпростіше знайти роботу ввечері або вночі буде в технічній підтримці. Серед вимог до кандидатів на позицію системного адміністратора – вища технічна освіта, знання основ IP-телефонії та мережевих технологій, досвід роботи від 1 року. Компанія пропонує оплату від 4 000 грн.

 

  1. Світ моди не спить ніколи. Фешн-індустрія пропонує багато можливостей для тих, у кого є смак і немає бажання працювати за стандартним офісним графіком. В даному випадку на позмінну роботу можуть розраховувати стилісти, візажисти, фотографи. Є можливість спробувати себе в якості Visual Manager. Ця робота передбачає прийом товару, підготовку і постановку одягу до фотосесії. Роботодавці шукають дівчину з відчуттям смаку, умінням працювати в команді та спілкуватися з фотографом.

 

Як начальник управління зірвав нараду в мера

З Пінзелевих робіт позолота зсипалась під час реставрації в Україні. Що привезуть до Бучача з Лувру?