Подяка виборцям

Поділитися

Дорогі виборці!

Прийміть мою щиру вдячність за Вашу високу довіру!

Дякую за те, що Ви зробили вибір на користь кращого майбутнього, прагнення до змін, боротьби з режимом диктатури. Дякую за те, що відрізнили опозицію від псевдоопозиції, від підставних кандидатів.

Також дякую усім активістам «Батьківщини» та нашим партнерам по опозиції, які провели нелегку агітаційну роботу, яких не підкупили і не залякали.

Ні брехня, поширена опонентами в останні передвиборні дні, ані брудна технологія «двійника» не дозволили режиму взяти реванш на Тернопільщині.

У відповідь на Вашу довіру я вкотре заявляю, що разом із командою «Батьківщини» буду голосувати у Верховній Раді за зняття недоторканості з депутатів, суддів і президента, за Закон про імпічмент та сам імпічмент Януковича, докладатиму зусиль для звільнення Юлії Тимошенко та інших політичних в’язнів, відстоюватиму святі українські цінності – мову, прапор, гімн, батьківську релігію, історію та культуру. Як і обіцяв, буду представником громад Тернопільщини у парламенті, переживатиму за кожне село, селище чи місто, за кожного українця.

Вірю, що Україна буде сильною!

 

Володимир БОЙКО,

переможець виборів в одномандатному виборчому окрузі №165,

представник Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»

Пів сотні активістів Тернопільської обласної організації Політичної партії “УДАР Віталія Кличка” зараз перебувають у Києві

На лаві підсудних – експерт, який «продав» висновок експертизи за 700 доларів