19 грудня стартує благодійний аукціон «Купи зустріч з людиною». Зробимо майбутнє дітей яскравішим!

Поділитися

«Купи зустріч з людиною» – це благодійний аукціон, що вже другий рік поспіль організовується міжнародною молодіжною організацією AIESEC в рамках проекту «Шлях дітей», метою якого є допомога дітям-сиротам у розвитку їхніх здібностей та усвідомлені їхньої значущості у світі.

Головною метою проекту «Шлях дітей» є розвиток кожної окремої дитини як майбутньої особистості, дати саме той поштовх, який дозволить їм повірити у себе та стати на шлях здійснення своєї мрії.

В рамках зустрічі будуть проводитись різні культурні заходи, такі як: туристична поїздка, похід у кіно, на каток, у художню студію, заняття різними видами спорту та уроки англійської. Передбачаються також матеріальні або грошові подарунки, покликані покращити умови проживання та комфорту у дитячих будинках.

Цього року у місті Тернопіль захід «Купи зустріч з людиною» стартує 19 грудня та триватиме до 31 січня. Кожен бажаючий може стати учасником аукціону, завантаживши в соціальній мережі свої фото для продажу зустрічі чи купивши зустріч з іншою людиною – зокрема й відомою особистістю Тернополя.

Ми пропонуємо Вам, творчим, молодим, цікавим людям активно долучатися до участі у проекті. Своєю участю Ви допоможете збагатити наш світ ще однією щирою дитячою посмішкою.

На Тернопільщині – снігова хуртовина! (відео)

Сьогодні у Тернополі – Табула раса