Лист Миколаю мами двох дітей

Поділитися

Слава Ісусу Христу, святий Миколаю. Я – мама двох дітей. Я хоч і щаслива, але втомлена, невиспана і інколи зла жінка. Я знаю, що тебе не існує, але мушу сказати: то твої проблеми.

За недовгий, але важкий період своєї декретної відпустки я встигла забути як пахнуть духи Donna Karan New York (DKNY) green apple. Тому можеш потішити мене ними. Знаю, вони дорогі… але можеш зекономити на фломастерах для дітей. Купиш їм олівці.

На моїх вухах вже давно не висіли красиві сережки, бо старший син знищив ті, що в мене були. Я люблю срібло. Знаю, срібло дороге… зекономиш на розмальовках дітям. Купиш прості зошити. В них тоже можна малювати.

Була б вдячна за сумочку. Але не думай, що мені потрібна красива елегантна сумочка. Мені потрібна сумочка, з якою можна ходити в гості. Відповідно, в неї мають влізти 5 памперсів для однієї дитини, 7 памперсів для другої дитини, присипка для попи, велика пачка вологих серветок, сухі серветки, 2 пеленки, запасний бодік, іграшка-машинка для старшого сина і тарахкальце для меншої доньки. Якщо в цій сумці ще буде кишенька для дзеркальця – ціни їй не буде. Не подумай, що дзеркальце мені треба для того, щоб поправляти собі зачіску в маршрутці. В нього я дивлюсь чи заснула дитина в мене на руках.

Люблю я красиву білизну… Але ти святий… Якось негарно у святого білизну просити. Принесеш, як в дитинстві, трусики з качечками і колготки з начосом.

От що дійсно підніме мені настрій, так то новорічна гірлянда. Хвойна така. Бачила у американських фільмах, на перила сходів чіпляють. У мене теж є сходи і є перила. А причепити на них нема чого…

Якщо вже з грошима геть туго буде, то можна принести мені шарфа теплого або горнятко. Я не перебірлива. А шарфи і горнятка – моє слабке місце.

Дітям не неси нічого. Бо меншенькій тільки 3 місяці – вона ще не розуміє. …тай подушки у неї нема. sadА старшенький сам на горшок не ходить – буде йому уроком. Хоча десяток трусиків з качечками можеш подарувати. Буде в них какати поки не навчиться на горшок сідати.

Тобі ж бажаю міцного здоров’я багато грошей. О, і ледь не забула… будеш нині йти додому купи молока, губки для миття посуди і чогось до чаю.

Мамуся. А з першого погляду і не скажеш…

Тернопіль – місто розвитку. Гуманітарний вимір (відео)

Як зі сніговою стихією справляються колеги мера Тернополя у Європі?