Невже тернопільські свободівці проголосують за комуніста, щоб посади в крісло віце-спікера і свого “патрійота”?

Поділитися

Сьогодні Верховна Рада лише розпочала роботу, а представники опозиції вже чухають чуби: то з Кіровоградщини знайшли два зрадники батько і син Табалови. Тернопільщина поки не зганьбилась. Проте, Олег Тягнибок схоже хоче протестувати як ставляться галичани до комуністів

Об’єднана опозиція висуне на посаду віце-спікера Руслан Кошулинського. Про це розповів у середу лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

“Кошулинський – це узгоджена кандидатура. Попередньо обговорювали, що цю кандидатуру будемо висувати від трьох фракцій”, – сказав він.

 Руслан Кошулинський

Разом із тим, Тягнибк нагадав, що опозиція не братиме участь у голосуванні ні за спікера, ні за прем’єра. Однак готова підтримати кандидатури обох віце-спікерів пакетним голосуванням.

“Пакетне голосування може бути тільки щодо віце-спікерів. Однак це дуже делікатна ситуація, бо влада протягує на посаду віце-спікера представника комуністів, я якось рука не підніметься голосувати за комуніста. З іншого боку в пакеті може бути наш представник від опозиції, тому подивимось”, – сказав Тягнибок, повідомляє Українська правда.

Дорожня аварія забрала життя двох людей

У суді відповідатиме водій, з вини якого одна людина загинула, а ще двоє – отримали травми