Органами прокуратури області організовано перевірки за запитом народних депутатів України В. Деревляного, В. Бойка, М. Апостола щодо невиплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери

Поділитися

Органами прокуратури області організовано перевірки за запитом народних депутатів України В. Деревляного, В. Бойка, М. Апостола щодо невиплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери Тернопільської області, зокрема, освіти, охорони здоров’я, культури, органів місцевого самоврядування, дорожніх господарств, облдержтелерадіокомпаній.

 З метою одержання інформацій щодо раніше проведених перевірок з цих питань прокуратурою області надіслано запити  керівникам Тернопільської державної інспекції з питань праці в області, Державної фінансової інспекції в області, головного управління праці та соціального захисту населення, головного фінансового управління та інших структурних підрозділів Тернопільської обласної державної адміністрації.

Після отримання відповідей органами прокуратури області вживатимуться відповідні заходи реагування.

Крім того, за підсумками нещодавно проведеної колегії прокуратури області визначено низку заходів, спрямованих на активізацію нагляду та контролю за додержанням вимог бюджетного законодавства, у тому числі представницької діяльності, а також зобов’язано правоохоронні та контролюючі органи області вжити вичерпних заходів до усунення прорахунків, які мають місце на цьому напрямку діяльності.

Стан виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери та додержання вимог бюджетного законодавства перебувають на особливому контролі керівництва прокуратури області.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

 

 

Як Янукович купив Тягнибока (відео)

За Збаражем – снігова стіна на трасі – враження Мустафи Наєма