Перші результати ялинкової кампанії – реалізовано 1413 ялин

Поділитися

Як повідомив провідний спеціаліст лісового відділу Тернопільського обласного відділення лісового та мисливського господарства Анатолій Абрамчук, який є консультантом «гарячої лінії» «НОВОРІЧНА ЯЛИНКА» в управлінні (52-30-02), і інформує мешканців Тернопільської області і інших областей зі всіх питань, пов’язаних з ялинковою кампанією-2012-13 років, держпідприємствами, підпорядкованими управлінню реалізовано 1413 новорічних ялин.

«Будемо їхати через Тернопіль на Закарпаття до друзів – хочемо купити у вас гарну новорічну ялину», – з таким неординарним побажанням звернулася в Тернопільське обласне управління лісового та мисливського господарства на «гарячу лінію» 52-30-02 тернополянка.

Всього ж за вихідні держпідприємства реалізували 1413 ялин. Найбільша реалізація в ДП «Кременецьке лісове господарство» – 1209 новорічних красунь, ДП «Бережанське лісомисливське господарство» реалізувало 73 ялини, ДП «Бучацьке лісове господарство» – 131 ялина.

Тернопільські ялини популярні та сході та півдні України

Як повідомив головний лісничий ДП «Кременецьке лісове господарство» Сергій Колінчук, перші 350 лісових красунь попрямували до Кривого Рогу, 600 – у Запоріжжя.

Складні погодні умови стають на заваді

Як пояснив консультант «гарячої лінії» «НОВОРІЧНА ЯЛИНКА» Бережанського лісомисливського господарства Микола Ковальчук, через складні погодні умови вантажні машини, які повинні були забрати новорічні ялини для реалізації цієї суботи та неділі, просто не змогли дістатися до держлісгоспу.

Прес-служба Тернопільського облуправління ЛМГ

Водії маршруток кажуть, що їздити по непочищених дорогах не будуть. Шкода автобуси ламати. У мерії це назвали чутками

Неймовірні фотографії тернополян із соцмереж про засніжене місто (фоторепортаж)