Політична камасутра у Тернополі: нова сторінка зі старою позицією

Поділитися

Тернопільська обласна рада політичної партії “Фронт Змін” звертається до політичних партії ВО “Свобода”, ВО “Батьківщина” та “Удар” і надалі узгоджувати кандидатів на виборах різних рівнів для демонстрації консолідації демократичних сил.
“Зараз важливо протистояти тим заходам правлячої “Партієї Регіонів”, якими влада намагається встановити режим диктатури в країні”, – зазначив в.о. голови обласної організації партії “Фронт Змін” Юрій Юрик.
Об’єднання демократичних сил на парламентських виборах 2012 року та продовження цього процесу на всіх наступних виборах, а головне – на президентських у 2015 році – дозволить досягнути перемоги державницьким, демократичним політичним силам, сконсолідувати українське суспільство перед внутрішньо та зовнішньополітичними викликами.
Саме тому ТОО ПП “Фронт Змін” закликає демократичні політичні сили висунути узгодженого кандидата на позачергових виборах до Тернопільської міської ради, і тим самим підтримати позитивну тенденцію єднання українських національних політичних об’єднань.

У Тернополі буде звітувати депутат, яка спровадила на практику для рабів своїх студентів

У Тернополі засвітили головну ялинку без Діда Мороза (цікаве відео)