Ревнивий чоловік відрізав коханцю дружини “апарат”

Поділитися

Страшний злочин був скоєний у Подільському районі столиці. 34-річний чоловік був знайомий з коханцем своєї 39-ти річної подружки.

Коли ревнивець дізнався про зраду, по-чоловічому попередив конкурента, не наближатися до його коханої жінки, бо інакше ризикує поплатиться статевими органами та власним життям. Таких погроз коханці не злякались.

46-ти річний тернопільчанин працював будівельником та проживав в одній з квартир на будівництві. Того ранку «парочка» прокинулася разом. О 10-й годині ревнивець з ножем в руках подзвонив в двері. Свою кохану вигнав з квартири, а з конкурентом жорстоко розібрався – відрізів статеві органи, після чого наніс десять ножових ударів.

Вже наступного дня працівники карного розшуку затримали вбивцю. Чоловік визнає свою вину, а от про скоєне не жаліє. Слідчим відділом Подільського райуправління міліції порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального Кодексу України – навмисне вбивство.

За висновками психіатричної експертизи, яка була призначена у рамках розслідуваної кримінальної справи, встановлено, що затриманий психічно здоровий. Всі свої дії та їх наслідки чоловік усвідомлював. Вбивство вчинив, бо не зміг подолати емоції пов’язані з проявом власницького інстинкту, збільшеного підвищеним егоїзмом.

По закінченні розслідування кримінальну справу буде направлено до суду Подільського району. Жодна стаття особливої частини Кримінального Кодексу України не передбачає ревнощів, як обов’язкової ознаки, тому цей мотив не впливає на кваліфікацію скоєного. Проте він має велике значення для характеристики особистості винного, при визначенні виду та міри покарання, що не може не цікавити суд.

Юлія Шевчук

помічник начальника Подільського РУ

ГУМВС України в м. Києві.

Знову кір

Що цікавого відбудеться у Теребовлі на Різдво та Новий рік?