Тризубівці закликали міліціонерів покаятись.Цікаво, коли націоналісти вибачаться за “мильну бульку” Петровського?

Поділитися

Вчора у Тернополі близько 18 години було затримано тризубівця Андрія Тицяка, якому інкримінували напад на члЄна компартії “КПУ” Веніаміна Прошкіна. Нагадаємо, що напередодні під час судової розправи над іншим тризубівцем Георгієм Гордусом невідомий патріот облив його червоною фарбою.
Не зважаючи на коментар голови ТОО ВО “Тризуб”  імені С. Бандери Василя Лабайчука щодо інциденту з комуністом, в якому він офіційно заявив, що Організація не має до цього ніякого відношення, (http://doba.te.ua/novyny/v-tryzubi-stverdzhuyut-scho-ne-napadaly-z-vidrom-na-ternopilskoho-komunista.html), режимоохоронні органи, не довівши провину Андрія, розпочали вишукувати “винного” та чинити тиск на інших членів Організації.
У зв”язку з цим ТОО ВО “Тризуб” ім. С. Бандери вимагає у “лівоохоронців” припинити безпідставні переслідування націоналістів!
Безслідно нічого не минає, тому схаменіться і виконуйте те, що дійсно входить у ваші обов”язки! Шлях до каяття завжди відкритий!

        Слава Україні!

Апеляційний суд визнав, що червоно-чорному прапору ОУН не місце на облраді Тернополя. Олексій Кайда словом чи ділом доведе протилежне?

Крадіжки — популярна розвага зловмисників в Новорічно-Різдвяний період в Тернополі