Вітання рідній школі

Поділитися

Шановні ювіляри!

Щиро вітаю Вас з нагоди 40-річчя заснування Тернопільської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №16 імені Володимира Левицького!

40 років – дата молода і водночас мудра, яка підтверджує, що біографія школи складається не просто з років, які прожито. Вона складається з літ, днів, які запам’яталися утвердженням зрілості закладу освітніми надбаннями, моральною атмосферою. Школа завжди була авторитетом у місті серед навчальних закладів. Колективу школи були притаманні висока професійна майстерність, відповідальність, культура та поважне ставлення до учнів.

Багато випускників стали талановитими фахівцями, керівниками, та найголовніше – прекрасними людьми й свідомими патріотами своєї держави. Тож не дивно, що нинішній колектив, випускники, та всі, хто причетний до життя школи, з упевненістю й оптимізмом дивляться у майбутнє.

Школа перетворилася на справжній храм науки, який черпає енергію з натхнення своїх наставників і вихованців. У стінах навчального закладу вже давно переконані: доля завжди на боці сильних і наполегливих, ініціативних і небайдужих. Життя прекрасне і воно продовжується. Хай щастить Вам у всі часи!

Щастя Вам, успіхів та міцного здоров’я!

 

З повагою,

Володимир Бойко,

випускник школи,

народний депутат України

Люди гинуть вд переохолодження на Тернопільщині (відео)

Єфим Шифрін у Тернополі (відео)