Володимир Стаюра – головний свободівець Тернопілля

Поділитися

 Вчора відбулась обласна конференція Тернопільської обласної організації ВО Свобода. Головою партії замість Олексія Кайди обрано Володимира Стаюру. Екс-голова облради нічим не провинився. Таку політику по зміні голів обласних організацій, які стали народними депутатами, проводить лідер Свободи Олег Тягнибок.

З приводу переобрання голів, Олег Тягнибок у Фейсбуці написав наступне:

Вчора брав участь в роботі обласних конференцій Тернопільської та Івано-Франківської “Свободи”, в суботу – Львівської. Підводили підсумки виборчої кампанії, обирали делегатів на З’їзд “Свободи”. Новим головою Тернопільської “Свободи” обраний Володимир Стаюра. Також вчора відбулася звітно-виборча конференція в Київській області, де “Свободу” тепер очолюватиме Олександр Марченко.

Що цікаво, про Володимира Стаюру в інтернет-просторі, на сайті Тернопільської облради, де він є депутатом, ні на сайті ВО Свобода не має жодних біографічних даних. Відомо лишень, що він народився 19 червня 1966 року і на  працює директором ТОВ «Тернопільська інвестиційна компанія «Галичина». Володимир Стаюра член партії Свобода. Депутат Тернопільської обласної ради. Працює в постійній комісії з питань соціально-економічного розвитку, промислової політики, транспорту та зв’язку, інвестицій, підприємництва, зовнішньоекономічної діяльності секретарем.

У Заліщиках депутати повстали проти керівника району

Янукович і Азаров дізналися про жертви в Заліщицькому районі