Зберегти Націю!

Поділитися

За вікном – XXI століття, час новітніх технологій, індустріалізації, панування лібералізму та матеріалізму. Повсюди – пропаганда збочень і толерантності. Не вживати алкоголь тепер немодно. Змішання націй – звична справа. Більше того, іноземців вже приймають у так зване “українське козацтво”.

Ніхто не вбачає у цьому загрози знищення нації? Цього не бачать хіба що сліпі. Ситуація, в якій опинилась українська нація, є без перебільшення страшною. Кажучи про українську націю, я безумовно, говорю про етнічну націю, у жодному разі не про політичну.

Політична нація – це ніщо інше як штучна спільнота. Прихильниками політичної нації є ліберали та люди, яким вигідно знищити етнічну сутність народів. В концепції “політичної нації” нація – просто частина загальної не ідентифікованої маси без будь-яких особливостей. Така система передбачає будівництво спільноти на базі людської маси. Прикладом політичної нації є Сполучені Штати Америки. В американців попросту вже немає нації, у них залишилася тільки змішана “політична маса”. У такі маси перетворюються й усі країни Європи.

Виникає питання, для чого це робиться? Але відповідь проста – масою, яка не має своєї культури, своєї мови, історії, яка не знає, до якого племені вона відноситься, керувати набагато легше, ніж народом, який не втратив своєї чистоти. Такий народ пам’ятає свою історію, знає, для чого він живе і завжди може повстати і боротися. Саме цього найбільше боїться сьогоднішня система – боїться народу, який може думати.

Нас, українців, також хочуть зробити бездумними істотами. Перед нами стоїть насправді непросте завдання, а саме – не дати цього зробити. Ми повинні довести, що справжніми господарями цієї землі є виключно етнічні українці, і тільки наша нація має право керувати тут!

Зараз, як ніколи, час об’єднуватись для боротьби, адже з кожним днем система все більше і більше знищує нас. Для цього “чужі” використовують методи фізичного, інформаційного, економічного, культурного та расового знищення.

Вони травлять нас штучними і генетично модифікованими продуктами, напівфабрикатами та наркотиками. Практично усі підприємства, які виготовляють цю продукцію, належать інородцям.

Інформаційний простір працює лише на чужаків. Інформація, вигідна системі, поширюється, а правдива – замовчується.

Системі вигідно знищити нашу мову і культуру. Молоді насаджується усяка дегенеративна культура, через яку люди потроху забувають своє справжнє коріння. Майже нормою стало використання слів: “прівєт”, “пака”, “хай”, “о’кей”, “френд”. Ми вже забуваємо рідну мову, власні традиції, звичаї, обряди.

Та найстрашніший метод, який використовують “чужі” – національне знищення. Цей метод є найдієвішим, основна зброя його – толерантність. Пропаганда толерантності вже дає свої плоди. Тепер ми – “культурні європейці”, які завжди раді усім гостям. І не дай боже образити когось із них, це ж так “нецивілізовано”! Ми маємо зрозуміти, що терпимість до всього чужого для нас, українців, є зараз нічим іншим як неминучою загибеллю. Ми НЕ толерантні! І ніколи такими не були! Хіба наші предки були толерантними з ворогами? Ні! Вони нищили усю погань, яка хотіла проникнути на святу українську землю! То чому ми боїмося виганяти звідси ворогів? Яку країну ми залишимо своїм дітям? Згадаймо М. Міхновського: “Україна для Українців! Отже вигонь звідусіль з України чужинців-гнобителів”.

Треба нарешті зрозуміти, що головний ворог будь-якого націоналіста в сучасну епоху – антинаціональні паразитарні спільноти, які мають на меті знищення всіх націй і перетворення їх на різнокольорову масу покірних рабів-споживачів. Але ці спільноти бояться. І бояться з кожним днем все дужче. “Чужі” розуміють, що їхній владі може прийти кінець. Адже з кожним днем все більше і більше людей в Україні стають під прапори Ідеї Нації. Система розуміє цю небезпеку і тому зараз на повну силу веде війну проти націоналізму. Але ми знаємо: наш дух незламний! Їм нас ніколи не перемогти!

Сьогодні важливо зберегти і об’єднати всю нашу націю, адже тільки тоді, коли ми, українці, будемо разом – ми переможемо будь-кого! І перемога наша буде неминуча!

Ігор Бойчук, голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл»

Як відкривали “Літературне Тернопілля” (відео)

Вулицю Гайову ремонтували з численними порушеннями