Аль-Коляда 2013: традиційний лівоохоронний міліцейський “Вертеп”

Поділитися

5 січня, напередодні Різдва Христового, у мене склалося враження, що у тернопільських мвсників почалась ностальгія за січнем 2011 року. У суботу, біля восьмої ранку до трьох осель де мешкають члени ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери завітали “доблесні” охоронці антиукраїнського безпорядку з ордерами на обшук.

Ці дії були зумовлені підозрами, що бандерівці причетні до обливання фарбою “тенопільських” комуняк Веніаміна Прошкіна та Адольфовича Парадзітського. В ордері з яким прийшли до заступника Голови ТОО ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери – Олега Луцишина було прямо вказано: “про надання дозволу на проведення обшуку за місцем проживання Луцишина Олега Петровича, 1991 року народження, який причетний до вчинення вказаного злочину…”. Ось таким чином начальник СВ ТМВ УМВС України в Тернопільській області Пісний В. І., погодивши з прокурором м. Тернополя Вікаруком Ю.Ю. та за ухвалою слідчого судді Холяви О.І. призначили, без завершеного слідства та суду, Олега винним.

Нащадки справи московського ката Джержинського, діючи в кращих традиціях ЧК-НКВД, намагаються залякати українських націоналістів, безпідставно затримуючи, обшуковуючи будинки не лише їх, а й родичів. Такі дії ми розцінюємо не інакше як психологічний тиск на дієву націоналістичну організацію “Тризуб” ім. Степана Бандери.

Попереджаємо, якщо тиск не припиниться, то ми як громадяни України, об’єднані в офіційно діючу Організацію, розпочнемо безстрокові акції спротиву аж до зупинки беззаконня та до Революційного усунення режиму внутрішньої окупації.

Безслідно нічого не минає, тому схаменіться і виконуйте те, що дійсно входить у ваші обов’язки!

Слава Українській Національній Революції, після якої кожен відповість за свої злочинні дії перед справедливим Революційним трибуналом!

Слава Україні!

P.S. Нагадаю, що 26 грудня вже безпідставно затримували тризубівця Андрія Тицяка. Не довівши провину, хлопця відпустили та все ж не погребували провести і у нього обшук. Після всіх обшуків, нічого компрометуючого не виявивши, слідчому нічого не залишилось, як викликати на другий день свят, 8 січня, Олега Луцишина на допит. Допитавши хлопця вже як свідка (обшук проводили у підозрюваного), знову не довівши нічого – хлопця відпустили. (Гра із зміною процесуального статусу особи є нічим іншим як порушенням Кримінально Процесуального Законодавства).
Христос рождається!

Голова ТОО ВО “Тризуб” ім. Степана Бандери Василь Лабайчук.

Тернопіль визнали зимовою столицею Європи 2013 року

Святкуємо Різдво по-українськи!