Центр політичних студій та аналітики оголошує черговий набір до Вищої політичної школи молодих лідерів – 2013

Поділитися

До участі в Школі запрошуються молоді активісти – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування, політично активна молодь тощо.

Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері відповідального лідерства.

Головний акцент в ході навчання – ціннісні аспекти, якісна політична освіта, що включає розуміння ідеологій, природи політики та лідерства, нових сучасних концепцій щодо розвитку держави і соціуму.

Завдання школи – виховання нової якісної еліти шляхом поширення найсучасніших знань та навичок, базованих на новітніх технологіях.

В рамках навчання відбудеться серія триденних семінарів для 2 фіксованих груп у різних регіонах України. В програмі навчання: державний устрій України та інших держав, виборчі системи, місцеве самоврядування, політичні ідеології, основи геополітики та політології, енергоефективність.

До участі запрошуються кандидати від 19 до 28 років, які:

1.  Мають досвід роботи у суспільно-політичному або громадському русі;
2.  Займають активну життєву позицію;

3.  Прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін.

Для участі у конкурсі необхідно:

1.   Заповнити АНКЕТУ учасника (додаємо до даного запрошення або на сайті cpsa.org.ua), з обов’язково заповненими усіма графами.

2.  Надіслати Резюме (шаблон додається разом із анкетою або на сайті cpsa.org.ua) з фото.
3.  Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації,

що рекомендує Вас до участі у проекті.

4.    Проаналізуйте текст, що міститься в доданому файлі – уривок з твору Олдоса Хакслі “Прекрасний новий світ”. Базуючись на даному уривку, напишіть есе на тему «Людина і суспільство. Свобода як право Бути». (300-500 слів)

 

Повний пакет документів відсилайте до 5 лютого 2013 року включно на електронну адресу vps@cpsa.org.ua

Навчання в Школі здійснюється за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні, Інституту Роберта Шумана (Будапешт), Благодійного Фонду «Богдана Гаврилишина».

Додаткова інформація  у координатора Всеукраїнського проекту “Вища політична школа – 2013” Ольги Будник, за тел.:   097 401 73 76,   050 735 46 35, за електронною адресою – vps@cpsa.org.ua та в соціальних мережах: Група «Вища політична школа» у Фейсбуці
Керівник Тернопільського регіонального представництва ЦПСА в Тернопільській області Ігор Процик, (063)4546661

Що у лютому покажуть головні лицедії Тернополя?

У Зборові встановлять рекорд