Як Сергій Надал намагався вгодити Олегу Тягнибоку

Поділитися

Олег Тягнибок днями приїхав до Тернополя інспектувати роботу мера-свободівця Сергія Надала.  Для об’єктивності поселився не в Байківцях, а в готелі депутата-свободівця, якому мер наказав вгодити Тягнибоку по повній програмі.

З самого ранку лідеру “Свободи” захотілося підстригтися. Підходить до коридорних і запитує, де в місті стрижуть. Йому кажуть, що можна підстригтися в автоматі на другому поверсі готелю. Він спускається, дивиться на “хитру” машину і, все таки, відважується засунути туди голову. Через кілька хвилин оглядає себе в дзеркалі. Стрижка – що треба, такої навіть у найкращих перукарнях Львова чи Києва не зроблять. Тут чоловік помічає поруч ще один автомат, на якому напис: “Манікюр”. Ну він туди руки запхав і через хвилину отримав чудовий манікюр.

А поряд ще автомат і напис на ньому: “Якщо у Вас немає поруч жінки”. Ну, політик після місячних роз’їздів, от і вирішує засунути туди свій ”прилад”. Через хвилину дикого болю та криків витягає, а на кінці красується акуратно пришитий гудзик…

Фоторепортаж із кілометрових тернопільських автопробок

Сьогодні в Тернополі відкриють виставку справжніх українських ялинок