На Тернопільщині підприємців обдерли вдвічі більше, ніж рік тому

Поділитися

На Тернопільщині надходження податку на прибуток зросли більш, ніж удвічі

 Зведений бюджет отримав у 2012 році від платників податків Тернопільщини 283,5 мільйонів гривень податку на прибуток, тобто 116 % від очікуваного. Як повідомила заступник голови ДПС у Тернопільській області Марія Мельник, у порівнянні з попереднім роком надходження податку в цілому по області збільшились на 100 мільйонів або 54,4 відсотки.

Зокрема, надходження податку на прибуток до державного бюджету за 2012 рік склали 281 мільйон гривень або  115,6 % до прогнозованого.

До загального фонду держбюджету за період 2012 року мобілізовано частини чистого прибутку (доходу) державних унітарних підприємств та їх об’єднань у сумі 2,8 мільйонів гривень або 107,7% від очікуваного. Порівняно з 2011 роком надходження частини чистого прибутку (доходу) збільшились на 928 тисяч гривень або на 39 %.

«Позитивна динаміка зростання надходжень стала можливою завдяки ефективній налагодженій співпраці платників податків та органів податкової служби області», – зауважила Марія Мельник, повідомили “Про все” у  відділі взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Тернопільській області

“Для тих, хто в дорозі” – 2013

Костянтин Меладзе винен в аварії. Поки відкупився 30 тисячами доларів. Суд дасть умовно?