На Тернопільщині відбулося показове заняття з мобілізаційної готовності

Поділитися

На базі Тернопільського об’єднаного міського військового комісаріату, сьогодні, 10 січня відбулося показове заняття з мобілізаційної готовності щодо приведення військового комісаріату на функціонування в умовах особливого періоду з особовим складом військових комісаріатів Тернопільської області.

У заході, який проходив напередодні початку у Збройних Силах України нового навчального року взяли участь офіцери усіх районних військових комісаріатів області. Цьогоріч навчальний рік в українській армії розпочнеться 14 січня.

У ході заняття основна увага приділялася відпрацюванню єдиної методики роботи посадових осіб військових комісаріатів, адміністрації пунктів оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів під час переведення військового комісаріату на функціонування в умовах особливого періоду і проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів.

Після навчання посадові особи скоригують алгоритм своєї роботи та вже найближчим часом проведуть подібні тренування у кожному райвійськкоматі області.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото автора

Тернополянам пропонують за 5$ заробити 1200$

Як у Тернополі на Різдво відроджують традиції Римської імперії