Прапор українських перемог знову майорить над Тернопільською облрадою

Поділитися

Коли в далекому 1990 році над Тернопільською міською радою було піднято синьо-жовтий прапор він символізував для всіх українців сподівання на відновлення української державності. Встановлення українського прапору для громадян означало вибір власного, самостійного майбутнього. Впродовж 22 років сподівання українців не були виправданими. Ворожа окупація заполонила нашу державу. Тому на сьогодні символом боротьби за державну незалежність поряд з державним стає прапор революційного бандерівського духу, прапор крові та рідної землі.

Тож саме сьогодні 29 січня, в 94 річницю бою під Крутами, Тернопільська обласна організація ВО «Свобода» повернула червоно-чорний прапор на стіни Тернопільської обласної ради, відновивши таким чином історичну і національну справедливість. Тернопільські свободівці не допустять, щоб нехтувалася історія боротьби українців за свою незалежність, історія, яка творилася саме під червоно-чорним стягом. В майбутньому будь-які рішення «силових» органів стосовно бандерівського прапора, який висітиме на стінах адмінбудинку облради, свободівцями буде розцінюватися як плюндрування історії національно-визвольної боротьби українського народу.

«Коли я з однодумцями  підіймав над міською радою синьо-жовтий прапор, ми й гадки не мали, що через два десятиліття українська влада буде захоплена україноненависниками, а рідна мова, віра, земля, історія, культура стануть розмінною монетою для колишніх комуністів, які окупували українську владу. Зрозуміло, що справу національного становлення не завершено, і черговий етап піднесення національного духу під бандерівським прапором. Своїми повсякденними вчинками ми повинні засвідчити силу впевненості та мужності наших попередників. Тож повернення прапору на адміністративну будівлю Тернопільської обласної ради – це заклик до соціальної і національної революції та боротьби за свої права на своїй землі», зазначив під час встановлення прапору голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Володимир Стаюра.

 

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

Перший заступник невідомо кого конценрує увагу невідомо кому

Кращий артилерист Збройних Сил України живе у Тернополі