Природний заповідник «Медобори» відтепер в інтернет-мережі

Поділитися

На сьогодні важко уявити собі життя без Інтернету, адже інтернет-користувачів із кожним роком стає все більше. Інтернет-книги, інтернет-видання, інтернет-телебачення… Наразі в Мережевому просторі є безліч інтернет-ресурсів, з яких можна почерпнути для себе багато потрібного і корисного. До того ж, перевагою Інтернету є те, що інформація, якою ви ділитеся, поширюється з миттєвою швидкістю серед широкого кола читачів. Наразі кожне підприємство приватної чи державної власності намагається йти в ногу з сучасністю, створюючи сайти та розповідаючи про те, чим живе їхнє підприємство, організація, установа…

У природному заповіднику «Медобори» рік назад вирішили, що вихід у Всесвітню мережу на часі. Наразі сайт уже діє. Всю інформацію про те, коли і ким засновано природний заповідник, його діяльність, а також фотогалерею неймовірно мальовничих місцин Подільських Товтр, на яких і розташувалася справжня перлина не лише Тернопілля, а й усієї України – ви можете переглянути за адресою www.medobory-reserve.te.ua.

На сайті природного заповідника ви зможете дізнатися й про природу заповідника, його флору й фауну, яка охороняється й занесена до Червоної книги України. Крім того, ви довідаєтеся про географічне розташування заповідника, його геологію, геоморфологію, клімат, ландшафти, грунти, історико-культурні пам’ятки та пам’ятки природи.

На сайті є також рубрика «Новини», де працівники природного заповідника звітують про свою щоденну діяльність та найцікавіші події.

Як повідомила молодший науковий співробітник ПЗ «Медобори» Оксана Мурська, сайт постійно поповнюється, адже наукова діяльність не стоїть на місці. Крім того, природа заповідника настільки багатогранна, що її потрібно відображати у кожну пору року й кожної миті, аби продемонструвати її красу у всій її повноті.

Зайшовши на сайт природного заповідника «Медобори» ви помандруєте наймальовничішими місцинами чарівного краю Західного Поділля. А ознайомившись із його природою на світлинах, у вас неодмінно виникне бажання безпосередньо відвідати унікальні природні комплекси й на власні очі відчути неймовірну красу, яку здатна створити природа.

Прес-служба Тернопільського обласного управління ЛМГ

У Тернополі судитимуть націоналіста, який виступив проти бандугрупування

У Чорткові біс попутав водіїв (відео з аварії)