Тернопільська «Студентська Свобода» допомагає дітям-сиротам

Поділитися

Завершилася благодійна акція «Свято у серці кожної дитини». Святкові подарунки отримали діти з обласного комунального спеціалізованого будинку дитини «Малятко», «Дитячого будинку для школярів», вул. Степан Бандери, «Притулку для неповнолітніх», вул. Стрімка, дитячого будинку «Пресвята Родина», с. Петрики. Ініціювала благородну місію «Студентська Свобода» за підтримки волонтерів громадських організації «Віра, Надія, Любов» та вихованців «Центру творчості дітей та юнацтва».

«Акція «Свято у серці кожної дитини» проводиться не вперше, і з року в рік вона супроводжується святковим настроєм, щедрівками і подарунками. Як на мене, подібні заходи просто необхідні, адже саме так ми виявляємо свою небайдужість до українських дітей-сиріт», – зазначили голова тернопільського міського осередку «Студентської Свободи» Калатай Андрій.

Це далеко не перша благодійна ініціатива, що проходить за підтримки «Студентської Свободи». Щорічно, до Різдвяних свят, акція «Свято у серці кожної дитини» триває близько місяця. Волонтери збирають пожертви для дітей-сиріт у торговельних центрах міста Тернополя. Опісля, на благочинні гроші, закупляють і передають в дитячі притулки: одяг, продукти харчування, техніку та канцтовари.

«Ми зобов’язані допомагати і підтримувати тих дітей, які, на жаль, залишились без материнської опіки і домашнього затишку. Адже кожна українська дитина – це майбутнє міцної і незламної української нації. Ми повинні дбати про те, аби ці діти відчували свою значимість для суспільства. Тому «Студентська Свобода» і надалі буде проводити подібні акції, щоб внести свою лепту радості та любові в серця цих дітей», – зазначив голова обласної організації  «Студентської Свободи» Ростислав Мороз.

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода»

30 січня – зустріч з поеткою Тамарою Ткачук-Гнатович

Станіслав Б’ялковський шукає допомоги товаришу, який потрапив під поїзд і йому ампотували частину ноги