Тернопільські пластуни запрошують на спільне святкування українського Різдва «Різдвяна свічечка» в Українському Домі «Перемога»

Поділитися

В середу, 9 січня, о 17:00 Тернопільські пластуни запрошують на спільне святкування українського Різдва «Різдвяна свічечка» в Українському Домі «Перемога» .   

Цьогоріч свято пройде в особливому форматі концерту. Розпочнеться дійство з внесення Вифлиємського Вогню Миру, який є символом любові, тепла і єднання.   Святкування Різдва не обійдеться без оригінальних  вертепів, Різдвяної вистави та колядування. Ще однією частиною свята стануть різноманітні конкурси: на найкращу кутю, Різдвяну листівку, найцікавіший вертеп та інші.

Важливою подією «Різдвяної свічечки» стане Благодійний вечір, присвячений збору коштів на пам’ятник видатному українському діячу та пластуну Михайлу Сороці, відкриття якого планується на 12 квітня 2013 року на «Єлисейських полях».

Нагадаємо, що  «Різдвяна свічечка» – традиційне пластове свято, яке відбувається вже 15-тий рік поспіль. Щороку, на третій день свят, збирається уся пластова родина: пластуни різного віку, батьки та родичі.  Саме «Різдвяна свічечка» – свято, яким варто розпочати свій новий рік.

Організатор чемпіонату світу з водно-моторного спорту у Тернополі шокований бездіяльністю влади

Сьогодні до кількох квартир у Тернополі, де мешкають родичі тризубівців, завітали «лівоохоронці» з ордерами на обшуки