Стойко запропонував “кроту Табачнику” покинути Україну

Поділитися

Народний депутат України від Тернопільщини у Верховній Раді Іван Стойко розповів “Про все” про нові дикунські реформи міністра освіти Дмитра Табачника. Цього разу Табачник взявся за імена українських військових та політичних діячів Степана Бандери та Романа Шухевича, яких Міністерство освіти вилучило з переліку осіб, про яких треба знати, аби скласти цьогорічне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Більше того, лідерів українського націоналістичного підпілля 1930-1940-х рр. упорядники тестів замінили на Миколу Щорса і Юрія П’ятакова. Іван Стойко справедливо обурюється щодо такої наруги над українцями і їхньою історією.

У розмові з “Про все” Іван Михайлович запропонував Дмитру Табачнику виїхати з України і там впроваджувати свої горе-реформи. Окрім того, для нинішнього казнокрада-міністра освіти Іван Стойко нагадав історію України, зокрема, що робили з такими діячами патріоти.

Аудіо

Довідка

Микола Щорс – один із символів більшовицького руху в Україні періоду російсько-української війни 1917-1921 рр., воював проти військ Симона Петлюри й Української Галицької армії.

Юрій П’ятаков – голова маріонеткового тимчасового робітничо-селянського уряду України, який створили більшовики в кінці 1918 року у російському Курську. На початку 1919 року цей уряд перебрався до Харкова. 1937 року П’ятакова звинуватили у “троцькізмі” і після показового процесу в Москві розстріляли.

Чого забракло тернопільським V.I.P.ам ?

У проекті бюджету Тернопільщини медичну галузь забезпечено коштами лише на 75%