Наркоманія серед учнів Тернополя. Що з профілактикою?

Поділитися

З 20 по 28 лютого 2013 року Тернопільський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводить декаду профілактики поширення наркоманії серед учнівської молоді. Декада проводиться з метою пропаганди здорового способу життя, зменшення негативних проявів в молодіжному середовищі.

В рамках декади, 21 лютого 2013 року на базі Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій, спеціалісти Тернопільського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели тренінгове заняття для учасників Школи волонтерів „Шанс” на тему „Профілактика поширення інфекцій, що передаються статевим шляхом та формування здорового способу життя”.

В ході тренінгу увага молодих людей акцентувалась на теоретичних аспектах проблеми поширення інфекцій, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), навчанні самостійно шукати шляхи її вирішення, опановувати практичними навичками розробки заходів  профілактики ІПСШ, формування здорового способу життя, тощо.

Проведення таких тренінгів корисне для тих, хто хоче спробувати себе в ролі помічника з формування здорового способу життя серед учнівської молоді,  а також для усвідомлення пріоритетності здоров’я в числі власних світоглядних установок.

Посадовець отримала 400 доларів США за зарахування дитини до дитсадка

Тернопільські фахівці виявили фінансові порушення у Великобережецькій сільській раді