Під тернопільським шанхаєм пропонують відкрити офіс

Поділитися

Інформує Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області

Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області має намір передати в оренду об’єкт державної власності – частину підвального приміщення студентського гуртожитку № 1, що перебуває на балансі вищого навчального закладу «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачовського Міністерства охорони здоров’я України», та знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Живова, 3, з метою розміщення офісного приміщення, терміном на 2 роки 11 місяців.

Заяви про оренду зазначеного об’єкту приймаються до 20.02.2013 за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області.

Заяви подаються в окремому конверті з написом „Заява про оренду” із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди. У разі надходження двох і більше заяв на один об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України „Про оренду державного та комунального майна”.

Детальну інформацію щодо об’єкта оренди можна отримати в регіональному відділенні Фонду державного майна України по Тернопільській області за телефоном (0352) 52-36-38 та у газеті „Відомості приватизації” (№ 5 від 06.02.2013 року на 28 сторінці), повідомила “Про все”  прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

У Збаражі шукають продавця мобільних телефонів

Що робити, якщо є проблеми під час розрахунків в УДАРі у Тернополі?