Реагуючи на депутатське звернення Василя Деревляного, прокуратура області взяла на контроль обставини смерті Деркач Марії

Поділитися

Про це йдеться у відповіді виконуючого обов’язки прокурора Тернопільської області на депутатське звернення народного депутата України Василя Деревляного.

Реагуючи на звернення громадянина Деркач А.М., народний депутат України Василь Деревляний підготував та направив депутатське звернення прокурору Тернопільської області з приводу халатного ставлення медперсоналу Тернопільської міської лікарні №2, що призвело до смерті Деркач Марії Михайлівни.

У своїй заяві брат померлої зазначив обставини, через які вказують на відверту халатність медпрацівників, а саме недбале несумлінне та неуважне їх ставлення до виконання своїх службових обов’язків.

«Керуючись ст. ст. 1, 6, 16 Закону України «Про статус народного депутата України» від 17 листопада 1992 року (із змінами та доповненнями), прошу Вас, згідно чинного законодавства України, перевірити факти наведені у заяві громадянина Деркач Андрія Михайловича, вжити необхідних заходів прокурорського реагування спрямованих на об’єктивне розслідування справи щодо смерті громадянки Деркач Марії Михайлівни та винних осіб притягнути до передбаченої законом відповідальності», – йшлося у депутатському зверненні Василя Деревляного.

До вашої уваги відповідь прокуратури області на звернення народного депутата.

 

«Студентський ЗАГС» у педуніверситеті поєднає серця закоханих

У Києві роботу голови Тернопільської ОДА визнано незадовільною