Що робити, якщо є проблеми під час розрахунків в УДАРі у Тернополі?

Поділитися

Як і пообіцяв на прес-конференції в понеділок лідер тернопільського УДАРу Ігор Побер, у Тернополі розпочалися виплати. Влазити у внутрішню кухню партії ми не бажаємо, проте, як завжди, при людському факторі, виникають непорозуміння. Надаємо гласності даній ситуації тому, щоб за схожої проблеми інші учасники вже знали як діяти.

Один з учасників групи УДАР-кидалово в Вконтакті – пан Олександр

У нього виникла така ситуація вчора з Ударом.

-Мені затефонували і повідомили про те, що завтра на протязі дня а можливо після обіду віддадуть ту частину зарплати, яку ще не дали тобто 500 гривень, бо 500 вони вже дали в день виборів.

Особливістю моєї ситуації в тому, що я працював разом із сестрою агітатором в компанії від дверей до дверей. Ми мали по округу. Тобто мали отримати по 1000гр кожен.  Але під кінець компанії числа 15 нам запропонували ще один округ взятии. Тобто 3 округи.

В одному окрузі було 820 квартир, в другому  – 937, а от третій понад тисячу. Вся вулиця Куліша, Симоненка і частково 15 квітня. Ми все те чемно пройшли, загітували людей і виявляється зараз що документів за 3 округ просто немає. У них  є лише за 2, тобто 1000 гривень залишається їм подарувати((

Як можна вирішити цю ситуацію і як краще поступити в ній? Оригінали документації ми здали в штаб. Загальну суму, яку ми мали отримати – це 3000 тисячі гривень(заплатили лише 1000гривень обом). Що в дані ситуації можна зробити і чи могли б ви допомогти?

Керівником в роботі був Володимир Басюк-  менеджер по роботі з агітаторами. Просто 1000 гривень на дорозі не валяється.

Інтернет-газета «Про все» звернулася за коментарем до Андрія Цибульського, який відповідальний в УДАРі за розрахунок з людьми. Чоловік пообіцяв написати відповідь у коментарі як діяти у цій та схожих ситуаціях.

Ми вирішили запитати: а як з вами розраховуються? Чи задоволені ви? Пишіть у коментарях.

Під тернопільським шанхаєм пропонують відкрити офіс

У День святого Валентина тернопільська Барбі подарує приз на 500 гривень!