У Тернополі потренують журналістів

Поділитися

Тренінг для ЗМІ “Захист прав доступу до інформації та захист персональних даних”

Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) продовжує серію правових семінарів для редакторів та журналістів регіональних телерадіокомпаній.
Наступний тренінг, присвячений темі захисту прав доступу до інформації та захисту персональних даних, відбудеться у Тернополі 27-28 лютого 2013.

Докладно будуть розглянуті питання доступу до публічної інформації та захисту персональних даних, а також розтлумачені міжнародні рекомендації експертів щодо захисту права на приватне життя в українських ЗМІ. У перший день кожного з дводенних семінарів тренери і учасники розглянуть законодавчі норми та положення відповідних законів, а на другий день будуть проведені практичні заняття.

Викладачі:
Тетяна Фоміна (юрист НАМ)
Закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. В Асоціації працює з 2001 року, консультуючи телерадіокомпанії з юридичних питань. Є співавтором Посібника для керівників телерадіоорганізацій «Правові питання телерадіомовників».

Ольга Большакова (керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ)
Закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка. В Асоціації працює з 2001, здійснює моніторинг законодавства у сфері телерадіомовлення, бере участь у відносинах із державними органами, галузевими об’єднаннями та громадськістю, організовує заходи, спрямовані на просування інтересів галузі щодо нормативного регулювання телерадіомовлення.

Дата та місце проведення: 27-28 лютого (середа-четвер), м.Тернопіль, Конференц-зал №2 готелю «Тернопіль», вулиця Замкова, 14, початок о 10 год.
Участь у семінарі – безкоштовна! Кількість місць – обмежена!
Просимо реєструватися до 20 лютого 2013 (17.00) за електронною поштою iryna@nam.com.ua, вказавши ім’я/прізвище, посаду та організацію учасника
(Ірина Вуйцик – керівник Навчального центру НАМ, моб. 067 4018156).

Вечір інтимної лірики, приурочений Дню закоханих, відбудеться у Тернополі

Самий відомий кіт у Тернополі – Грубодупенко, відкриває зоомагазин!