Заява Ради Тернопільської обласної організації політичної партії «Наша Україна»

Поділитися
Голова Тернопільської обласної організації партії "Наша Україна" Петро Мандзій вже проти Ющенка

Ми, члени Ради Тернопільської обласної організації політичної партії «Наша Україна», підтримуємо позицію представників 18 обласних організацій висловлену в заяві, щодо ситуації, що склалась в Партії.

Вважаємо, що нелегітимне зібрання 26 січня 2013 року частини членів Політради в готелі «Київ» спрямоване на відтягування З’їзду «Нашої України» через небажання окремих людей скласти звіт за результати парламентських виборів.

Переконані, що основним їх мотивом для заблокування роботи статутних керівних органів Партії та відтягування проведення З’їзду Партії є навіть не спроба збереження себе в політиці, а намагання розколоти та перетворити «Нашу Україну» технічного кандидата Партії Регіонів.

Впевнені, що подальшу долю Партії «Наша Україна» повинен вирішити лише З’їзд Партії, який необхідно провести до 23 березня 2012 року, а ті члени Ради, які хочуть цього уникнути зобов’язані виконати рішення регіональних організацій та не допустити розколу «Нашої України».

Тернопільська обласна організація політичної партії «Наша Україна» підтримує курс на оновлення та очищення партії, який впроваджує Голова Політради Партії Сергій Бондарчук.
Не дозволимо знищити Партію Майдану та обираємо спільне майбутнє з усіма патріотичними, демократичними силами.

Віримо, що саме шлях консолідації «Нашої України» з усіма українськими патріотами в єдиному правому громадсько-політичному русі дозволить не допустити в Україні узурпації влади режимом Януковича.

Слава Україні!

Замість їхати до дружини, Олексій Кайда блудитиме сьогодні на УТ-1

Тернопільська “Наша Україна” та ще 13 парторганізацій виступили проти Віктора Ющенка