Чи подусять одне одного тернопільські журналісти чи будуть мудріші і вихованіші?

Поділитися

Львівський журналіст Mariana Pietsukh описала вчорашню препаскудну ситуацію в Івано-Франківську, коли журналісти заважали один одному. Сьогодні аналогічна ситуація може повторитися або тернопільські журналісти продемонструють себе з кращої сторони.

Мар’яна пише: “Що лякає мене в регіональній журналістиці – тут приїзд зірок будь-якого штибу з столиці – це надзвичайна подія. І журналісти, люди ніби такої інтелігентної професії,часом перетворюються на плебс. Забувають про здоровий глузд, аби тільки ближче дорватися до тіла. Отака давка утворилася на брифінгу Тягнибока, Кличка і Яценюка в Івано-Франківську. Як кажуть організатори, така ситуація в кожному обласному центрі, де відбувається акція Вставай,, Україно. Тому такі брифінги треба просто проводити в прес-залах, інакше біда.

Я краще зніматиму військові дії, ніж ще раз опинюся серед такого дурдому і серед преси, що дорвалась до політичних телезірок. На війні хоч розумієш заради чого ризик. На Тернопіль знайшла собі заміну, як вижити завтра в Чернівцях – страшно подумати…”

У Тернополі стартує фестиваль французького кіно

У тернопільській міській раді більшість працівників відмовляються йти в таку погоду на мітинг