Як у Борщові таксист пограбував бюро ритуальних послуг

Поділитися

Вночі із зачиненого приміщення, в якому знаходиться салон ритуальних послуг, зникло 2800 гривень. Вікна, двері залишилися цілими, замки незламані, але факт крадіжки був беззаперечним. У причетності до злочину співробітники Борщівського райвідділу внутрішніх справ запідозрили співробітників місцевої фірми таксі. Причини для такого припущення були суттєвими.
Не один рік дві приватні установи працюють в одному приміщенні. На першому поверсі колишнього Будинку побуту, що в Борщові, знаходиться бюро ритуальних послуг, на другому – офіс місцевої фірми, що спеціалізується на приватних перевезеннях. Власник крамниці ритуальних послуг, зачиняючись о 18 годині, віддавав ключі диспетчерам, що працювали поверхом вище цілодобово. Бувало, приходив якийсь запізнілий клієнт, тоді черговий служби таксі відчиняв двері магазину та проводив розрахунок з покупцем. Так тривало до тих пір, поки один з диспетчерів не знехтував довірою сусіда.
28-річний працівник таксофірми вирішив якось урізноманітнити своє нічне чергування. Покликав кількох знайомих, розпили пляшку-другу, а на продовження чаркування бракнуло грошей. Тоді диспетчер й надумав скористався ключами від крамниці ритуальних послуг. Свій задум втілив у життя без вагання та докорів сумління, ще б пак, підігріта алкоголем кров вимагала збільшення дози. Двері бюро відімкнув, наче власні. Не багато часу згаяв і на пошуки готівки, добре знав де власник тримає гроші. Майже три тисячі гривень знайшов у шухляді стола. Частину крадених коштів зловмисник з товаришами пропив тієї ж ночі, на решту – погуляв уже наступного дня. Та от наслідки розваг за чужий кошт виявилися сумними. Міліціонери вирахували таємничого злодія та оперативно встановили його місце перебування. На той час у крадія залишився лише дріб’язок із чималої суми, яку він поцупив, і той вилучили міліціонери як доказ. Проти фігуранта справи розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Як зловмисник ноутбук допомагав продавати

Депутат Партії Регіонів не задоволений якістю дороги між Тернополем і Львовом чи щасливий за “успіхи” Миколи Азарова?