Свобода знову навмисне залишить 50-тисяч бюджетників та ветеранів УПА залишаться без грошей. Сесію зірвуть

Поділитися

26 березня о 10.00 у сесійній залі адмінбудинку Тернопільської обласної ради заплановане проведення ІІ пленарного засідання 45 сесії Тернопільської обласної ради.

Наскільки нам відомо, представники ВО Свобода, під керівництвом народного депутата України Олексія Кайди, дав команду заблокувати роботу ради. Тому на засіданні від ВО Свобода з`являться до 5 депутатів. Відповідно, депутатів в залі не вистачить для правочинності сесії. Також планується, що депутати від ВО Свобода Володимир Стаюра та Марія Чашка почнуть розводити активні полеміки, та виступати до засобів масової інформації, звинувачуючи у всіх проблемах області губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна.

Також, свободівці будуть ставити акцент на питання вводу своїх депутатів, але навмисне  забудуть про те, що згідно закону треба зібрати сесію, прийняти бюджет, профінансувати роботу ТВК, котра має вводити депутатів (заборгованість ТВК становить близько 130 тисяч гривень) аж після цього ТВК може легітимно працювати.

Таким чином ВО Свобода знову заводить область в бюджетну прірву. Бюджет області не прийнятий 3-місяць. 50-тисяч бюджетників залишаються без доплат, бюджетні установи не профінансовані, а ветерани УПА залишаються без обіцяних свободівцями доплат.

Тернопільська “Нива” програла спаринг луцькій “Волині”

Ольга Прохоренко підгодовує лелек