Тернопільська ОДА хоче заборонити зібрання громадян терміном на два місяці!

Поділитися

Ми уже повідомляли, що Тернопільська обласна державна адміністрація подала в Тернопільський окружний адміністративний суд позов із вимогою заборони 29 березня мирне зібрання громади Тернопільщини. В своїх вимогах Тернопільська обласна державна адміністрація вимагає встановити обмеження щодо реалізації права на проведення масових зібрань шляхом заборони опозиційних партіям проводити з 29 березня по 29 травня 2013 року акції протесту «Вставай, Україно!».

Тернопільська ОДА, в своєму позові до суду,  стверджує, що проведення акції протесту “Вставай, Україно!” не відповідає вимогам чинного законодавства та порушує права та інтереси мешканців міста Тернополя. Зокрема наводяться факти, що «акція протесту, згідно повідомлень інтернет – видань буде супроводжуватися «відвідуванням учасників акцій до державних установ» / обласної державної адміністрації, міліції, прокуратури, тощо». Зазначається, що хода буде іти вулицею Валова і Листападова, хоча як відомо хода зазначеними вулицями проходити не буде. Не зрозумілим залишається причина заборони проведення акції протесту «Вставай, Україно!» аж на два місяці?

Ми вчерговий раз бачимо, що Тернопільська ОДА вводить в оману мешканців краю, тож незважаючи на жодні перешкоди, просимо Вас прийти і висловить свій протест нинішньому режиму окупантів. Ніхто й ніщо не зупинить українців, які борються за свої права на своїй, Богом даній землі.

Позовну заяву можна переглянути тут: https://plus.google.com/photos/102250370956517014192/albums

Теребовлянську фірму оштрафували за “найкращі складники за американською технологією”, яка виготовляла кукурудзяні палички

У Бучачі ветеринари “залетіли”