Українські націоналісти освоюють… тайський бокс

Поділитися

ТО МГО «Сокіл» готує не лише ідеологічно, але й фізично розвинених осіб. Щотижня «соколята» тренуються в тренажерному залі, та відвідують футбольну секцію. Віднедавна для членів організації розпочала роботу ще одна секція – тайський бокс. Охочих її відвідувати виявилося чимало, навіть серед дівчат.

«Для мене тайський бокс став способом життя. Давно ним займаюся і вже доріс до того рівня, щоб тренувати молодих та активних людей. Тайський бокс – схожий на кікбоксинг. Дозволені удари і руками, і ногами. Але все дуже гармонійно і красиво. Дуже радий, що Ігор запросив саме мене тренувати «соколят.», – зазначив тренер з тайського боксу Юрій Сенів.

Тайський бокс (муай тай) —  бойове мистецтво Таїланду, один з найбільш наближених до реального поєдинку вид спортивних єдиноборств. З «соколятами» займається талановитий тренер, який з будь-кого може зробити атлета, який зможе постояти за себе. На тренуваннях молодих людей навчають ударам руками, ногами, ліктями й колінами. Це допомагає хлопцям та дівчатам покращити свою фізичну форму.

« «Сокіл» – це молодіжна громадська організація, яка допомагає молоді всебічно розвиватися. Ми дбаємо, щоб члени організації були в хорошій фізичні формі та вели здоровий спосіб життя. Адже людина повинна бути гармонійно розвиненою. Сучасній молоді ближчі нічні клуби в яких можна напитися та прийняти дозу наркотиків, ніж спортивні зали і це надзвичайно пригнічує. І що ж виросте з такої молоді? Чи буде така молодь здатна захищати Україну в разі нагальної потреби? Думаю, що більша частина просто сховається вдома і буде чекати кращих часів. А говорячи про членів ТО МГО «Сокіл» я з впевненістю можу сказати, що з них виростуть майбутні борці української революції. Це ті люди котрі в разі потреби будуть відстоювати інтереси держави, не зважаючи на те чого їм це коштуватиме. », – додав голова ТО МГО «Сокіл» Ігор Бойчук

 

Прес-служба ТО МГО «Сокіл»

У Тернополі нове радіо – “КайдаН ФМ”

У піст варто обмежити себе в користуванні інтернетом???