«Київстар» в Україні: музичний хіт-парад першого кварталу 2013 року складений лише для російськомовного слухача

Поділитися

Компанія  «Київстар» склала хіт-парад музичних вподобань явно не українців, а російськомовного населення у першому кварталі 2013 року на основі даних про кількість замовлень мелодій ді-джинглів. Найчастіше абоненти «Київстар» замість гудків встановлюють українські та російські хіти. Правда, жодного україномовного хіта у списку не зазначено.Найкращим іноземним треком став Gangnam Style від Psy.

А з 1 квітня «Київстар» запустив акцію, в рамках якої дзвінки на номер голосового меню послуги «Ді-Джингл» — 465 — не тарифікуються.

ТОП-10 найпопулярніших ді-джинглів за перший квартал 2013 року виглядає так:

№ Композиція Артист

1 О боже! Какой мужчина! Наталі

2 Счастье Олег Винник

3 Падал белый снег Артур

4 Gangnam Style Psy

5 Самый близкий человек Весна

6 Сильнее Ірина Білик

7 Для тебя моя любовь Ігор Латишко та Тетяна Дьяченко

8 Сирень. неАнгели і A-Dessa

9 Зажигай сердце Ані Лорак

10 40 градусов (Нравится) Loboda

Послуга «Ді-Джингл» — один з найпопулярніших масових сервісів «Київстар». Наразі ді-джингли встановлені у майже 6 мільйонів абонентів оператора.

З 1 квітня до 30 червня 2013 року діє акція, в рамках якої дзвінки на номер 465 не тарифікуються! Акція діє для всіх абонентів «Київстар», DJUICE та Beeline. Абонентська плата за користування послугою «Ді-Джингл» — 4,50 грн на місяць для абонентів контрактної форми обслуговування, 0,15 грн/день для абонентів передплаченої форми обслуговування.

Щоб встановити улюблений хіт замість гудків виклику, достатньо відправити код пісні на короткий номер 465 або замовити на сайті djingle.kyivstar.net. Активація послуги безкоштовна. Плата за використання послуги: 4,50 грн на місяць — для абонентів контрактної форми обслуговування, 0,15 грн/день — для абонентів передплаченої форми обслуговування. Вартість використання мелодій зі списку в якості рінгбектонів складає 0,20 грн/день. Керувати послугою можна як за допомогою SMS-запитів, так і за допомогою дзвінків на короткий номер 465.

Сьогодні судове засідання проти тризубівця Назара Сарабуна

Сьогодні Грицеві Драпаку – 54!