Наслідки «Челябінського метеориту» в Україні

Поділитися

Україну можна з гордістю назвати красивою країною. Тут і чарівні краєвиди, безмежні поля і добрі люди. Багато людей гуляють доріжками вулиць, сквериків, парків, а ще більше їздять «залізними конями» по шосе. Їдучи виникає таке враження, що метеорит зачепив не лише Челябінськ, але й дороги України. Вони настільки понівечені, що неможливо їхати. Чому влада тільки обіцяє, але нічого не робить для вирішення цієї проблеми?

Протягом останніх 20 років кількість вантажних автомобілів, які переміщуються дорогами України, зросла у два рази, також значно зросла інтенсивність купівлі машин. Автошляхи не отримували капітального ремонту і необхідного фінансування з укравтодору, прокладались за часів СРСР і після того проводився лише «косметичний» ремонт. Зношеність доріг становить 98%. Навіть якщо вони стелились заново, то не за всіма стандартами і тому їх цінність мізерна.

Проблеми українських доріг вирішуються великою системною роботою. Про це повідомив прем’єр-міністр Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook.

“Проблеми українських доріг не вирішуються ні любов’ю, ні ненавистю, а вирішуються великою системною роботою” , – наголосив Азаров.

Вирішення цієї проблеми він бачить так:

«Потрібно побудувати велику кількість сучасних асфальтобетонних заводів, кар’єрів, придбати багато сучасної техніки, потрібно кілька сучасних проектних організацій. Потрібна злагоджена робота дорожників та місцевих органів влади. І багато інших факторів, які мало залежать і від любові, і від ненависті. Але я вітаю будь-яку форму активності, особливо коли її підсумками є якийсь позитивний результат», – сказав Прем’єр-міністр.

Українська влада, маючи близько 2 млн безробітних в країні та 7 млн “заробітчан” по закордонах, спроможна була б в найкоротші терміни надати українцям і високооплачувану роботу, і можливість розпочати власний бізнес.

Позиція прокуратури Тернопільської області щодо утримання доріг

У Ланівцях винен … вітер?