Олексій Кайда взув Олега Ляшка по-математичному

Поділитися

«04.04.2013 року згідно календарного плану проведення другої сесії Верховної Ради України мали б відбутися пленарні засідання. Для роботи у комітетах та комісіях відведений тиждень з 8 по 12 квітня, тому народний депутат України Олексій Кайда разом з  депутатами з опозиційних партій знаходився в сесійній залі на вулиці Грушевського, 5 у місті Києві з 9.00 до 18.00. Натомість з невідомих мені причин депутат О. Ляшко чомусь був відсутній у сесійній залі, де перебували опозиційні фракції «Свободи», «Батьківщини» та УДАРУ», – зазначив свободівець-народний депутат Олексій Кайда, коментуючи повідомлення О.Ляшка на сторінці у мережі Facebook.
Олексій Кайда наголосив, що саме завдяки «Свободі», «Батьківщині» та «Удару» були зібрані понад 150 необхідних підписів депутатів під резолюцією щодо відставки уряду Азарова. «Думаю, як мінімум, не скромно приписувати собі чужі заслуги. Ну а щодо голосування в комітеті, то, думаю, навіть школяру не тяжко передбачити результати, якщо з 14-ти членів комітету по одному з  «Свободи» та «УДАРУ» і двоє з «Батьківщини», – зазначив народний депутат

Олесь Доній виступив на спільних зборах опозиції і закликав Арсенія Яценюка скласти повноваження лідера фракції “Батьківщина”

9 квітня Олексій Кайда прийматиме громадян