Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно жителя Тернополя за вчинення вбивства

Поділитися

Прокуратурою міста Тернополя затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно жителя міста Тернополя за фактом вчинення ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Обставини провадження:

У грудні минулого року тернополянин, перебуваючи у помешканні своєї знайомої, під час сварки, яка виникла між ними на ґрунті неприязних відносин при розпиванні спиртних напоїв, наніс їй тяжкі тілесні ушкодження.

Через два тижні від отриманих травм потерпіла померла в Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Незважаючи на те, що підозрюваний не визнав себе винним у вчиненні вбивства, його вину повністю доведено, у тому числі висновками молекулярно-генетичних експертиз, проведених на вимогу прокуратури міста Тернополя.

 

Додатково:

Обвинувачуваний вже чотири рази відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення тяжких злочинів. Тепер йому, згідно з санкцією інкримінованого злочину, загрожує до 15 років позбавлення волі.

 

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

Що найцікавіше можна буде побачити у Тернопільському облдрамтеатрі? (афіша)

Тернопільській владі дадуть “прикурки” через забудову парків