Школа писанкарства «Молодої Просвіти» у Тернополі

Поділитися

     З 8 по 26 квітня діятиме школа писанкарства «Намалюю писаночку».

Організаторами є ТОО ВМГО «Молода Просвіта» спільно з творчою майстернею «Арт-колесо».

Протягом п’ятиденного курсу усі учасники школи зможуть навчитися техніці розпису писанок, дізнаються багато нового про українські традиції святкування Великодня, знайдуть нових друзів та просто чудово проведуть час. До участі в школі запрошуються як діти і молодь, так і дорослі. Окрім цього запрошуємо нових майстрів та волонтерів, які готові працювати із дітьми. Аби стати її учасником потрібно попередньо зареєструватися за номером 0961789834 (Олеся).

Проводиться школа писанкарства «Намалюю писаночку» в місті Тернополі та області уже 6 рік поспіль. Метою цієї акції є популяризація українського народного мистецтва, організація цікавого дозвілля для молоді та водночас це чудовий спосіб підготуватися до Великодня, адже писанка є неодмінним атрибутом цього свята.

Цьогоріч школа писанкарства діятиме протягом трьох тижнів, окрім того, ті хто не має змоги навчатися цілий тиждень може запросити волонтерів школи для проведення кількагодинних майстер-класів.

  Учасники займатимуться у невеличких групках до 15 осіб. Кожна групка навчатиметься один тиждень (понеділок-п’ятниця). Особливістю цієї школи є те, що учасники не тільки навчатимуться  писанкарству, але і робитимуть інші цікаві речі до Великодня. В кінці курсу усі отримають свідоцтва про закінчення школи.

Усіх бажаючих стати учасником писанкарства «Намалюю писаночку» просимо звертатися за телефоном 0961527930 (Валентина), а також за іншою додатковою інформацією за телефоном 0967096872 (Ірина).

 Тож відкладіть на кілька годин свої турботи та завітайте  до майстерні школи писанкарства, де ви власноруч зможете створити маленьке диво.   

Хто може скористатися „податковою відпусткою”

Відбудуться підготовчі курси для бажаючих вступити у семінарію