Смертельні наслідки лобового зіткнення

Поділитися

    Три людських життя знову забрала дорога. За небезпечне керування транспортним засобом розплатився водій та двоє його пасажирів. Причини та обставини смертельного ДТП, що сталося у селі Колодно Збаразького району, з’ясовують слідчі.

    Ті, хто бачив уже наслідки страшної аварії, жахалися від видовища – три понівечені тіла молодих людей, яких довелося відділяти від уламків автомобіля. «Жигулі» за кермом яких був 21-річний житель селища Вишнівець Збаразького району на швидкості врізався у мікроавтобус «Мерседес». Водій та двоє пасажирів легковика – 1986 та 1990 років народження від отриманих травм загинули на місці.
Як розповів начальник сектору профілактичної роботи обласної УДАІ Володимир Продеус, причиною аварії, найімовірніше, стало грубе порушення правил дорожнього руху – водій «Жигулів» виїхав на смугу зустрічного руху і допустив лобове зіткнення з мікроавтобусом.

    Варто також додати, що в «Мерседесі» на момент зіткнення перебували тридцять дев’ять пасажирів, серед яких тридцятеро дітей – членів київської збірної команди з карате. Юні спортсмени разом з тренерами та батьками поверталися з Чернівців, куди їздили на змагання. На щастя, ніхто з них не постраждав.
За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація кримінального порушення підпадає під частину третю статті 286 ККУ.

Львів після ЄВРО-12: аеропорт і стадіон немає за що утримувати

Останній день подання Декларації про валютні цінності за I квартал – 13 травня 2013р.