Тернопільський прес-клуб запрошує журналістів на зустріч із письменником, автором книги «Як козаки Кавказ воювали. Щоденник сотника Устима» Валерієм Бобровичем

Поділитися

 

Автор книги у 1992 р. брав участь у Придністровському конфлікті, у 1992—1993 р. брав участь у бойових діях на Кавказі як командир окремого батальйону УНСО  «Арго». Нагороджений орденом «Вахтанга Горгасалі» ІІІ ступеня. Є Почесним громадянином Грузії.

Книга побачила світ у видавництві “Зелений пес”. Вона – про сучасну війну,блискучі операції, жорстокість і смерть, справжню чоловічу дружбу, важкі поранення і про “теплий прийом” українських спецслужб вдома, на рідній землі. Це не кабінетні мемуари, а справжня хроніка війни. Книжка для тих, хто розуміє, що війна за власну свободу ніколи не закінчується.

Праця В. Бобровича у 2010 році увійшов у число відібраних Українською службою Бі-Бі-Сі  претендентів на звання “Книга року Бі-Бі-Сі”.

 

 

Засідання відбудеться  05 квітня 2013  року  (п`ятниця) о 13 годині 00 хв. у приміщенні Тернопільського прес-клубу, що на бульварі Шевченка, 23 (вхід з двору вул. О. Кульчицької).

 

З повагою,

         в.о.  голови Тернопільського прес-клубу                                             Анжела Кардинал

Сьогодні центр Тернополя йде під землю аж у двох місцях!!!

В Україні – державний переворот?