Вячеслав Кириленко: « Наша партія є однією із скадових об’єднаних сил опозиції. Ми разом будемо визначати кандидатуру майбутнього Президента України»

Поділитися

21 квітня 2013 року у м. Тернополі відбулася III чергова конференція Тернопільської обласної організації Політичної партії «За Україну!». У ній взяли участь голови та  представництво міської і районних організацій партії . Після молитви і благословення отців, учасників конференції привітав народний депутат України, заступник голови фракції «Свобода» у Верховній Раді Олексій Кайда.

 

З доповіддю про суспільно-політичну ситуацію в Україні перед присутніми виступив Лідер Партії «За Україну!» Вячеслав Кириленко. Він чітко окреслив завдання та роль партії «За Україну!» в об»єднавчих процесах, які зараз продовжують розвиватися в демократичному крилі патріотичних політичних сил України, та не залишив у нікого сумніву  в тому, що партія, яку він очолює є  однією із складових об»єднаних сил опозиції. « Ми разом будемо визначати кандидатуру майбутнього Президента України та за неї боротися» зазначив голова партії.  

 Голова Тернопільської обласної організації Політичної партії  «За Україну!» ,народний депутат України Іван Стойко висловив впевненість у тому, що  члени обласної  організації , яка є однією з найпотужніших в Україні, активно включаться у виборчі процеси. «Вірю, що ми добре спрацюємо для того , аби чи на чергових, чи на позачергових виборах Президента, Україна отримала достойного керманича Державою. Тоді ми відмінимо всі ганебні закони, які наприймала пропрезидентська більшість, та відновимо політичну і соціальну справедливість у суспільстві,» – зазначив Іван Михайлович.

Після обговорення основних доповідей, делегати визначилися із кандидатурами делегатів на Всеукраїнський З»їзд партії, та прийняли політичну заяву.

Зокрема у ній йдеться:« Саме наслідком глибокої політичної та соціальної кризи українського суспільства стала акція «Вставай Україно!», яка є яскравим індикатором політичної активності та єдності опозиційних політичних сил з народом і повної  професійної неспроможності Партії регіонів та інших антидержавних деструктивних сил, які після 2015 року повинні відійти на смітник історії.

                 Тому ми, делегати III чергової конференції Тернопільської обласної організації Політичної партії «За Україну!», різко засуджуємо політику діючої в Україні влади для якої українські цінності не є пріоритетними та вважаємо що 2015 рік має стати переломним для нашої держави.”, – повідомили “ПРО ВСЕ” у  прес-службі  Тернопільської обласної організації  Політичної партії «За Україну!»

Олег Герман: поет, який нині є моральним авторитетом Тернополя

Відбір гуртів з Тернопільщини до участі у фестивалі Тарас Бульба буде проходити у “Козі”